top of page

BevægelsesGlad Gruppeforløb

Gruppeforløbet foregår online og er for dig som ønsker at arbejde med dit forhold til bevægelse, sammen med andre i samme situation. I gruppeforløbet tager vi temaer op omkring vaner og bevægelse, og skal igennem 4 uger arbejde med vores forhold til bevægelse, både sammen og hver for sig. Vi mødes online en gang om ugen, hvor der både vil være oplæg, gruppearbejde, delinger og forslag til hvad man kan arbejde med derhjemme indtil vi ses igen.

DSC00219_websize_edited.jpg

I gruppeforløbet skal vi blive klogere på hvad der har været afgørende for at vi har det forhold til bevægelse som vi har idag, og vi skal derfra også kigge på hvordan vi kan ændre det, for at få mere bevægelse ind i vores liv. 

På forløbet skal vi arbejde med HVORDAN man får mere bevægelse ind i sin hverdag. 

Fordelen ved at vi er en gruppe er at vi kan inspirere hinanden, og at i på holdet kan bruge og støtte hinanden imellem vores møder og efter forløbet er slut. 

På de 4 uger tager vi hver uge temaer op omkring vaner og bevægelse, i form at små oplæg, delinger, gruppeopgaver, refleksionsopgaver og forslag til hvad man kan arbejde med på egen hånd imellem vores møder. 

Når forløbet er slut vil du have:

- Fået en forståelse for hvad der har påvirket og påvirker dit forhold til bevægelse

- Fået viden om vaner og hvordan du kan opbygge nye

- Fået værktøjer til at opdage dine barrierer og finde afklaring

- Fået tydeligt gjort de små skridt på vejen mod dit mål

- Fået bekendtskaber som står i lignende situation som dig

På hvert hold vil der være 3-6 deltagere.

Vi mødes hver uge via zoom i 1,5 time, henover 4 uger.

Gruppen får deres egen facebookgruppe hvor i kan kommunikere med hinanden.

I får tilsendt noter fra hvert møde, samt arbejds og refleksionsark til eget udviklingsarbejde.

Din investering er 1250kr, hvilket svarer til ca. 4 måneders fitnessabonnement, som kan være svært at få brugt hvis ikke vi forstår hvad der ligger til grund for vores egen adfærd.

Er du nysgerrig på hvornår der udbydes gruppeforløb? så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Her skriver jeg ud så snart jeg åbner op for gruppeforløb.

bottom of page