top of page

Så er jeg igang!

Så blev jeg endelig færdig og kan publicere min hjemmeside, selvom den endnu er noget tom.


Jeg har mange projekter på tegnebrættet, samtidig med at jeg hjemmepasser to børn og venter på at komme på vanecoachuddannelse.


Lige nu arbejder jeg primært på to ting: et Online forløb for dig der ønsker at arbejde med de mentale barrierer du møder i forhold til at leve et liv med masser af bevægelse og samtidig arbejder jeg på en gratis e-bog omkring hvordan du får mere bevægelse ind i et liv med små børn.


Derudover afventer jeg hvornår jeg kan få lov til at starte et seniorhold op i min lokale gymnastikforening. Jeg glæder mig enormt meget til at komme til at lave holdtræning igen, og jeg forventer at starte flere hold op i fremtiden.


Tusind tak fordi du følger med


22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page