top of page
foto-2846-min.jpg

Hvor kan du finde mig?

En oversigt over de projekter jeg har kørende, og links til hvor du kan læse mere. Tryk på billedet for at læse nærmere.

foto-2821-min_edited.jpg

Kom igang og fasthold

Forløb FOF, Acaciebo, Strøby Egede

Dette efterår har jeg opstartet dette hold hos FOF Køge bugt. Holdet er for dig som ønsker at skabe langvarige træningsvaner. Måske du tidligere har forsøgt? men hver gang endt tilbage i gamle vaner? Dette hold handler om at give dig værktøjerne til HVORDAN du fastholder de vaner du ønsker dig.

Legestue

Køge bibliotekerne

Er det svært at finde tid til træning og bevægelse efter, at der er kommet små børn i familien?

For mange skaber presset om at skulle være fysisk aktiv dårlig samvittighed og måske også skamfølelse over, at det ikke lykkes.

Det skal vi tale om, imens børnene leger omkring os. Kom og bliv klogere, stil spørgsmål, og gå hjem med inspiration til hvordan du kan gribe det an hvis du ønsker mere bevægelse i hverdagen med små børn. 

C5ADD65F-85E8-46AA-A72F-49AA2BF49680.jpeg
Design uden navn-4.png

BevægelsesGlad

Facebookgruppe

Kom med i fællesskabet og bliv klogere på hvordan du får mere bevægelse og bevægelsesglæde ind i dit liv. Her har du dels mulighed for at blive klogere, men også dele ud af egne erfaringer og støtte andre i deres proces mod et liv med mere bevægelse.

UdendørsBevægelse

Holdtræning, Strøby egede

Vi træner udendørs i alt slags vejr, og bruger kun vores krop og de omgivelser vi er i. Heldigvis er der overdækning og toilet tæt på.

Træningen varer kun 30 min, da det skal være nemt og overskueligt i en travl hverdag. Vi kommer igennem 5-6 øvelser med egen kropsvægt, hvor det primære fokus er på styrke, men jeg kan ikke udelukke at du ind i mellem også vil få pulsen op

Udendørs Bevægelse-3.png

Næste forløb starter op i uge 43!

bottom of page