top of page

Priser &
Afbudspolitik

Afbudspolitik

Ved afbud senere end dagen før kl. 16 betales fuld pris.

Afbud kan ske via besked på instagram eller Facebook, eller ved at sende en mail på kontakt@minbevaegelse.com

Vilkår for køb af sessioner, klippekort, holdtræning og foredrag

Køb af ydelser skal bookes og foretages indenfor et år. 

Ved køb af klippekort sendes faktura efter den første samtale. Betales fakturaen efter forfaldsdato pålægges et gebyr som fremgår på fakturaen.

Ved tilmelding til holdtræning, er tilmeldingen bindende når fakturaen er betalt. Fakturaen sendes inden holdtræningens opstart. Efter betaling gives ikke pengene retur. Det er dog tilladt at sælge sin plads til en anden, men man står selv for salget.

Gratis afklarende samtale

Samtalen varer max 45 minutter og foregår online via zoom eller over telefon. Formålet med samtalen er at du får en ide om hvordan jeg arbejder og at vi får forventningsafstemt i forhold til et muligt forløb.

Alle klienter får en gratis afklarende samtale inden man får mulighed for at købe et klippekort eller forløb. Dette er for at sikre at vi er det rette match.

Du booker en gratis afklarende samtale ved at sende mig en mail på kontakt@minbevaegelse.com

Klippekort sessioner

Jeg tilbyder kun forløb/klippekort, da vaneændring tager tid og jeg føler ikke at enkelte samtaler giver nok værdi i forhold til mit eget ønske og værdisæt, om at hjælpe mine klienter med at skabe de forandringer de ønsker i deres liv.

Samtalerne kan både foregå online via zoom, være en telefonsamtale eller foregå fysisk i enten Herfølge eller Køge.

Klippekort på 3 samtaler, hver af 60 minutters varighed

2100 kr 

Klippekort på 5 samtaler, hver af 60 minutters varighed

3400 kr

Klippekort på 10 samtaler, hver af 60 minutters varighed

6500 kr

Holdtræning

Jeg kan bookes til enkeltstående holdtræninger, feks i mødregruppe eller lignende. Prisen afhænger af antal deltagere, varighed og hvilken form for træning. Send mig en mail på kontakt@minbevaegelse.com for at få et tilbud.

Foredrag

Jeg kan bookes til foredrag om vaneændring og bevægelsesglæde. Send mig en mail med dine tanker på kontakt@minbevaegelse.com.

bottom of page